تاریخ انتشار: 1399/05/28 12:00 | بازدید: 38
سنگ گرانیت یکی از انواع سنگ های ساختمانی است که به نماد استحکام و مقاومت شهرت دارد. این سنگ که به نام سنگ خارا نیز شهرت دارد، دارای سختی و دوام بسیار بالایی می باشد و مقاومت آن نسبت به سنگ های مرمریت و تراورتن بسیار بیشتر است. سنگ گرانیت یکی از سنگ های بسیار شناخته شده در صنعت ساختمان سازی می باشد.
مواد تشکیل دهنده و ظاهر سنگ گرانیت
سنگ گرانیت از دسته سنگ های آذرین درونی می باشد و بر اثر سرد شدن توده های مذاب ماگما تولید شده است. مواد تشکیل دهنده سنگ گرانیت عموماً کوارتز، فلدسپات، میکا و برخی کانی های دیگر می باشد که رنگ این سنگ نیز به همین کانی ها و شیمی آن بستگی دارد. رنگ های سنگ گرانیت شامل:
می شوند و این سنگ دارای دانه های متوسط تا درشت در سطح خود می باشد. سنگ های گرانیت معمولا دارای ساب و صیقل بسیار خوبی هستند و سطح ان ها عموما صاف و یکدست می باشد.
انواع سنگ گرانیت
سنگ گرانیت از ان دسته سنگ های ساختمانی است که از تنوع بالایی در طرح و رنگ برخوردار می باشد و انواع مختلفی دارد. از جمله نمونه های پر طرفدار این سنگ می توان به موارد زیر اشاره نمود:
در میان انواع مختلف سنگ های گرانیت، یکی از پیشنهادات تیم کالاساخت به شما عزیزان سنگ گرانیت گل پنبه ای نهبندان می باشد. سنگ گرانیت گل پنبه ای نهبندان یکی از معروف ترین و محبوب ترین سنگ های گرانیت است که علاوه بر مقاومت بالا دارای ظاهر بسیار مناسبی می باشد.
فواید سنگ گرانیت
سنگ گرانیت دارای فواید و ویژگی های بسیار زیادی می باشد که در زیر به برخی از آن ها اشاره نمودیم:
کاربرد سنگ گرانیت
سنگ گرانیت به دلیل ویژگی های بسیار مناسب و فراوانی که دارد، از کاربری های مختلفی برخوردار است. استحکام و دوام عالی در این سنگ سبب شده است تا بتوان از آن بدون نگرانی درباره سایش یا خوردگی در فضاهای پر رفت و آمد و عمومی استفاده نمود. گروه کالاساخت در زیر به معرفی برخی از کاربری های سنگ گرانیت پرداخته است:
نکته:
یکی از نکاتی که باید در هنگام استفاده از سنگ گرانیت برای نمای بیرونی به آن دقت نمود این است که این سنگ با تخلخل کمی که دارد، از چسبندگی پایینی به ملات برخوردار می باشد و به همین دلیل حتما از اسکوپ در نصب آن استفاده نمایید.
تهیه و تنظیم در واحد و توسعه گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت.
در تمامی مراحل ساخت و ساز کنارتان هستیم.