برای شروع مکالمه کلیک کنید
سلام مشاور رایگان خرید در واتس آپ
معمولا در کمتر از چند دقیقه پاسخ دریافت میکنید
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
کار برد های رزین در ساختمان

کاربرد رزین

تاریخ انتشار: 1398/10/14 16:42 | بازدید: 324

کاربرد رزین در نما چیست؟

رزین یک مایع شفاف و بدون رنگ بوده که به عنوان محصولی مکمل برای انواع مصالح ساختمانی شناخته می­شود. این محصول مانند یک لایه محافظتی بر روی متریال های مختلف کشیده می­شود و علاوه بر افزایش مقاومت و کیفیت آن ها سبب براقیت و شفافیتشان نیز می­گردد. رزین ها محصولاتی هستند که بسیار چسبناک می­باشند و در مواجهه با هوای آزاد خشک و سخت می­شوند. رزین های ساختمانی در تفاوت با رزین های طبیعی که در گذشته از شیره درختان به دست می­آمدند و در مصارف تزئینی و ساخت زیورآلات استفاده می­شوند، قرار دارند. امروزه از طریق ترکیب کردن مواد شیمیایی در آزمایشگاه و کارخانجات، مایع ای چسبناک و بدون رنگ تولید می­شود که آن را رزین نام گذاری می­کنند. این محصول قابلیت چسبندگی به انواع متریال ها به جز فلز و پلاستیک را دارد و به عنوان پوششی بر روی آن ها محسوب می­شود. به طور کلی رزین ها بر حسب کاربردی که دارند، در سه دسته رزین سنگ، رزین آجرنما و رزین چوب قرار می­گیرند که در ادامه این مقاله از کالاساخت به کاربری هر یک از آن ها برای شما همراهان عزیز پرداخته ایم.

 

رزین سنگ ساختمانی

یکی از کاربرد های اصلی رزین، استفاده از آن به عنوان پوشش محافظتی بر روی سنگ های ساختمانی می­باشد. در واقع از جمله مشکلاتی که در برخی از سنگ های ساختمانی سبب کاهش طول عمر آن ها و محدود شدنشان می­شود، وجود خلل و فرج و در نتیجه جذب آب بالایشان می­باشد. جذب آب بالا در سنگ های ساختمانی سبب می­شود تا نتوان از آن ها در فضای بیرونی ساختمان استفاده نمود و دلیل آن این است که سنگ های متخلخل در هنگام بارندگی و رطوبت دائمی، آب را در داخل منافذ خود جذب می­کنند و در فصل سرما این آب در بین بافتشان یخ زده و سبب خرد شدن آن ها می­گردد. کاربرد رزین در سنگ های ساختمانی پر کردن این خلل و فرج و افزایش مقاومت ان ها در برابر جذب آب و در پی آن افزایش طول عمرشان می­باشد. رزین علاوه بر ایجاد فوایدی که به آن اشاره نمودیم سبب براقیت و درخشندگی سنگ نیز می­گردد، همچنین موج ها و نقش های روی آن را به خوبی نمایان می­کند.

 

موارد استفاده رزین سنگ :

بیشترین کاربرد رزین سنگ ایجاد پوشش بر روی سنگ های تراورتن و آنتیک می­باشد. سنگ های گیوتین، روتوری، بادبر، چند بعدی و ... از جمله انواع سنگ های آنتیک هستند که عموماً بر روی آن ها از رزین سنگ بهره گیری می­شود. این نوع رزین خود به دو دسته رزین سنگ نانو و رزین نانو معمولی تقسیم می­گردد که نمونه اول از طول عمر بیشتر و براقیت کمتری برخوردار می­باشد.

 

رزین آجرنما

یکی دیگر از کاربردهای مهم رزین ایجاد پوشش بر روی آجرنما می­باشد. از این ماده پس از تمام شدن بنا و نصب آجر استفاده می­شود، به طوری که ابتدا نمای آجر را کامل کرده، پس از ان آجر نما را به خوبی شست و شو داده و سطح آن را از کثیفی و آلودگی پاک می­کنند، در مرحله بعد یک روز به آن زمان می­دهند تا خشک شود و در آخر لایه ای از رزین بر روی ان می­مالند. رزینی که بر روی آجر نما یا هر متریال دیگر قرار می­گیرد نیازمند زمان برای خشک شدن می­باشد و بهتر است چند لایه از آن بر روی اجرنما کشیده شود تا عمرش بیشتر شود. استفاده از رزین در آجرنما سبب براقیت و شفافیت در سطح آن می­شود و کمک می­کند تا اجر نما رنگ و ظاهر خود را تا سالیان سال حفظ نماید. علاوه بر این ها رزین، آجر نما را از یک عامل تخریب کننده معمول یعنی شوره و سفیدک که از رسوب نمک های محلول در آب سر چشمه می گیرد، مصون می­دارد.

 

موارد مصرف رزین آجرنما :

از این نمونه رزین بر روی انواع آجرهای مصرفی در بخش های مختلف ساختمان از جمله کف فرش، دیوار، بین کابینتی و حتی نمای خارجی، می­توان بهره گیری نمود. این نوع رزین نیز همانند رزین سنگ به دو دسته رزین آجر نما نانو و رزین آجر نما معمولی تقسیم می­شود.

 

رزین چوب

از دیگر کاربرد های رزین ایجاد لایه ای محافظتی بر روی انواع چوب می­باشد. همانطور که می دانید چوب ها نیز یکی از متریال های موجود در صنعت ساخت و ساز می­باشند و می­توان از آن ها برای مصارف مختلف همچون ساخت پله، کفپوش، دیوار و ... استفاده نمود. اما باید بدانید که سطح برخی از چوب ها ممکن است در اثر رطوبت دائمی بر آمده شود و یا به دلیل کثیفی و لکه دچار تغییر رنگ و پوسته پوسته شدن گردد. برای جلوگیری از اثر آلودگی و رطوبت بر روی چوب ها از رزین می­توان استفاده نمود. رزین چوب مانند لایه ای ما بین لکه، آلودگی، رطوبت و سطح روی این متریال عمل کرده و آن را از اثر این عوامل حفظ می­کند. رزین در چوب نیز مانند سنگ و آجر عمل کرده و سبب براقیت و جلا در سطح آن می­شود. همچنین چوب همواره به دلیل برخورد آب و جذب آن ممکن است در معرض کپک و پوسیدگی قرار گیرد و پس از گذشت سالیان دچار تخریب شود. رزین با کمک به چوب و افزایش مقاومت آن در برابر جذب آب از بروز این مشکلات در آن جلوگیری می­کند و تا سالیان سال ان را در سازه حفظ می­نماید.

 

موارد مصرف رزین چوب :

از رزین چوب بر روی انواع چوب هایی که در بدنه، کف، نما و ... مورد بهره گیری قرار گرفته اند، استفاده می­شود. علاوه بر این ها از این محصول بر روی میزهای چوبی، صندلی ها، آلاچیق های چوبی و دیگر مصنوعات چوبی نیز می­توان بهره گیری نمود. شما همراهان عزیز می­توانید با مراجعه به بخش محصولات جانبی سایت کالاساخت، انواع مختلف از رزین های مورد استفاده در صنعت ساخت و ساز را مشاهده نموده و در صورت نیاز خریداری نمایید.

 

تهیه و تنظیم در واحد تحقیق و توسعه گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت.

 در تمامی مراحل ساخت و ساز کنارتان هستیم.

tel: 031-91004468بنر محصولات جانبی

{{ faqs.title }}

تماس با کالا ساخت از طریق واتس اپ گالری کالا ساخت همکاری در فروش کالاساخت