ارتباط با کالا ساخت از طریق واتس اپ
برای شروع مکالمه کلیک کنید
سلام مشاور رایگان خرید در واتس آپ
معمولا در کمتر از چند دقیقه پاسخ دریافت میکنید
واتس اپ کالا ساخت
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
Speaker Call A line styled icon from Orion Icon Library.
تماس با کالاساخت
روی شماره کلیک کنید
معمولا در کمتر از چند ثانیه پاسخ دریافت میکنید
انواع نمای ساختمان

انواع نمای ساختمان

تاریخ انتشار: 1398/06/24 08:41 | بازدید: 352

انواع نمای ساختمان...

یکی از مهم ترین قسمت های هر ساختمان نمای آن می باشد. طراحی و ساخت نمای مناسب و با شکوه یکی از اصول ساختمان سازی است چرا که این سازه در معرض دید همگان قرار می گیرد و همواره کسانی که از روبه روی ساختمان عبور می کنند می توانند با توجه به نما نسبت به داخل ساختمان قضاوت کنند. یک نمای خوب و مناسب علاوه بر اینکه باعث شکوه و زیبایی ساختمان می شود می تواند در زیبا سازی شهر نیز تاثیرگذار باشد. علاوه بر همه این ها نمای ساختمان می تواند به حفظ ساختمان از عوامل مخرب و آسیب زا کمک نماید. در کشور ایران نماسازی سابقه ای طولانی مدت دارد و همواره می توان نماهای زیبا و مختلف را بر روی انواع آثار تاریخی مشاهده نمود. در ساخت نمای ساختمان می توان از مصالح بسیار زیادی استفاده نمود و انواع مختلفی از نماها را ایجاد کرد. در این مقاله کالاساخت به معرفی برخی از انواع نماهای ساختمان می پردازد.

 

نمای سنگی

سنگ های ساختمانی همواره از گذشته تا به امروز انتخاب بسیاری از پیمانکاران و معماران در ساخت نمای خارجی بوده است. این مصالح جلوه و شکوه بسیار زیادی را به ساختمان می بخشند. یکی از انواع سنگ های طبیعی که در ایران توجه بسیاری از دست اندرکاران ساختمان سازی را در ساخت نما به خود جلب کرده است سنگ تراورتن می باشد.

 

  • مزایای نمای سنگی:

استفاده از سنگ نما در ساختمان مزایای بسیار زیادی شامل مقاومت بالا در برابر رطوبت، صوت و حرارت، اجرای آسان و سریع، تنوع در رنگ و جنس، مقاومت در برابر رنگ رفتگی و جذب گرد و غبار،  فرم پذیری مناسب روی کلیه سطوح و دوام بالا را دارا می باشد.

 

  • معایب نمای سنگی:

با اینکه این نوع نما از مزایای بسیار زیادی بهره مند است ولی استفاده از آن در کوچه های باریک و تنگ توصیه نمی شود چرا که به دلیل سنگین بودن و اتصالات غیر حرفه ای ممکن است در زمان زلزله و لغزش زمین خطر آفرین شود. علاوه بر این ها نمای سنگی برای پروژه های ارزان قیمت به دلیل قیمت بالایی که دارد به صرفه و اقتصادی نمی باشد.

 

نمای شیشه ای

امروزه کاربرد شیشه در نمای ساختمان های مدرن به دلیل پیشرفت ماشین آلات ساخت شیشه بسیار رونق یافته است. از انواع نماهای شیشه ای در ایران می توان به نماهای زیر اشاره نمود:

  1. فریم لس: در این نما سطح نما توسط پروفیل‌های فلزی شبکه‌ بندی می‌شود.
  2. اسپایدر: در نمای اسپایدر از شیشه ی لمینیت شده استفاده می کنند.
  3. کرتین وال: در ساخت این نما از ترکیب پروفیل‌های آلومینیومی با شیشه استفاده می کنند.
  4. نمای دوپوسته: در این نما از دو لایه شیشه استفاده می کنند که در بین آن ها هوا رد و بدل می شود.

 

نمای شیشه ای جلوه بسیار خاص و زیبایی دارد.

  • مزایای نمای شیشه ای :

این نوع از نما دارای مزایایی همچون کنترل‌کنندگی صدا، کاهش بار مرده در ساختمان های بلند، سرعت بالا در اجرا، جلوگیری از عبور اشعه ماوراءبنفش و بهره‌مندی از انرژی خورشیدی می باشد.

  • معایب نمای شیشه ای:

این نوع از نما در کشور ایران طرفداران کمی را دارد چرا که نمای شیشه ای نور را به شدت بازتاب می کند و همانطور که می دانید بیش تر شهرهای کشور آفتابی می باشند. علاوه بر این نمای شیشه ای در هنگام زلزله بسیار خطرناک می باشد و محافظت از آن بسیار سخت است.

 

نمای کامپوزیت

یکی دیگر از انواع نماهای ساختمان نمای کامپوزیت می باشد. در تعریف کامپوزیت باید گفت که به ترکیب لایه‌ای از متریال‌هایی مانند پلاستیک فشرده و یک ‌لایه نازک چند میلی‌متری از فلز آلومینیوم، کامپوزیت گفته می شود. نمای کامپوزیت یکی از نماهای پرکاربرد در ساختمان سازی می باشد و از تنوع بسیار زیادی بهره مند است.

  • مزایای نمای کامپوزیت:

در معرفی مزایای نما کامپوزیت باید گفت که این نوع نما وزن بسیار سبکی دارد و بار وارده به ساختمان را کاهش می دهد، علاوه بر این مونتاژ، تعمیر و نگهداری آن به راحتی انجام می پذیرد. این نما عایق صوت، مقاوم در برابر آتش و مقاوم در برابر زلزله می باشد.

  • معایب نمای کامپوزیت:

قیمت بالا و دوام نسبتا پایین از معایب این نوع نما می باشد.

 

نمای آجری:

یکی دیگر از نماهایی که سابقه ای دیرینه در کشور ایران دارد نمای آجری می باشد. این نما مزایای بسیار زیادی دارد و همواره از گذشته تا به امروز توجه طراحان را به خود جلب نموده است. معمولا از آجرهای رسی و آجرهای شیلی در ساخت این نما استفاده می شود.

  • مزایای نمای آجری:

عایق صوتی و حرارتی، طول عمر بالا، استحکام بالا در برابر شرایط جوی، سرعت اجرای بالا، کاهش اتلاف انرژی، امکان ترمیم و نوسازی و صرفه اقتصادی از جمله مزایای این نوع نما می باشد.

  • معایب نمای آجری:

جرم پذیری و هزینه بر بودن ترمیم و نگهداری از جمله معایب نمای آجری می باشد. علاوه بر اتصال این نما به روش سنتی باعث ایجاد مشکلاتی همچون افزایش وزن ساختمان، اتصال ناقص به دیوارهای اصلی ساختمان و خطرات آن در زمان زلزله می شود که البته این مشکلات در روش های نصب نوین برطرف شده است.

 

نمای سیمانی

نمای سیمانی که به نمای سمینت برد نیز شهرت دارد یکی از پر طرفدارترین، مقاومترین و مستحکم ترین نماها است. در واقع سمینت برد از مخلوط یکدست سیمان پورتلند، الیاف فرآوری شده سلولز، سیلیکا کوارتز ریز و سایر افزودنی‌های معدنی ساخته می شود و به وسیله فرآیندهای پیچیده و تحت کنترل دیجیتالی ساخته می شود.

  • مزایای نمای سیمانی:

مقاومت بالایی در برابر آتش، صوت و رطوبت، صرفه جویی مالی، عدم ریزش و پوسته شدن در دراز مدت و زیبایی و تنوع طرح از مزایای نمای سیمانی می باشد.

  • معایب نمای سیمانی:

از معایب این نوع نما می توان به ایجاد حس صنعتی، افزایش وزن ساختمان و جرم پذیری بالا اشاره نمود .

 

نمای سرامیکی

یکی دیگر از انواع نماهای ساختمان نمای سرامیکی می باشد که با استفاده از سرامیک پرسلانی ساخته می شود. این نوع نما دارای تنوع بسیار زیادی است و امروز به وفور در ساختمان سازی استفاده می شود.

  • مزایای نمای سرامیکی:

از مزایای این نوع نما می توان به عایق رطوبتی، تنوع بی نظیر طرح و رنگ،  ضدحریق بودن و مقاومت فیزیکی بالا و مقاومت دربرابر یخ‌زدگی اشاره نمود.

  • معایب نمای سرامیکی:

این نوع نما با کوچکترین نوسانی در دما دچار ترک و شکستگی می شود و به دلیل اینکه منشا رس دارد قدرت چسبندگی آن به ملات بسیار کم می باشد و در اثر تغییرات جوی و انبساط و انقباض از بدنه جدا می شود.

 

تهیه و تنظیم در واحد تحقیق و توسعه گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت.

 

در تمامی مراحل ساخت و ساز کنارتان هستیم.

tel: 031-91004468مشاوره تلگرام

{{ faqs.title }}

تماس با کالا ساخت از طریق واتس اپ گالری کالا ساخت همکاری در فروش کالاساخت