ارتباط با کالا ساخت از طریق واتس اپ
برای شروع مکالمه کلیک کنید
سلام مشاور رایگان خرید در واتس آپ
معمولا در کمتر از چند دقیقه پاسخ دریافت میکنید
واتس اپ کالا ساخت
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
Speaker Call A line styled icon from Orion Icon Library.
تماس با کالاساخت
روی شماره کلیک کنید
معمولا در کمتر از چند ثانیه پاسخ دریافت میکنید

رشته معماری پولساز اما پر زحمت است

تاریخ انتشار: 1399/11/18 08:51 | بازدید: 198

رشته معماری پولساز اما پر زحمت است

 رشته ی معماری پولساز اما پر زحمت است 

 

ایسنا / هرمزگان "سعیدناصری، مهناذاکری و شهریار آباد" نام سه جوان هرمزگانی است که اخیرا در مسابقه طراحی "نماد بوستان مهندس" سازمان نظام مهندسی هرمزگان رتبه نخست را کسب کرده اند. در ادامه گفت و گوی ایسنا دو تن از اعضای این گروه را می خوانید:

 

- لطفا خودتان را معرفی و از سابقه فعالیت خود در حوزه مهندسی معماری بگویید. 

سعید ناصری: طراح و آرشیتکت فارغ تحصیل دانشگاه آزاد واحد بندرعباس، مدت ٦سال است که  فعالیت حرفه ای با شرکت ها،دفاتر مشاوره را در کارنامه شغلی خود داشته و در بیشتر دفاتر بعنوان طراح و سرپرست آتلیه انتخاب شده ام ، همچنین در پروژه های ساخت و ساز بعنوان مسئول اجرا سمت گرفته ام. 

مهنا ذاکری: دانشجوی ترم اخر معماری از دانشگاه آزادبندرعباس و ۳d artist و کارمند sn studio.

 

- درخصوص مسابقه ای که در آن موفق به کسب رتبه نخست شده اید، توضیحاتی ارائه فرمایید.

سعید ناصری: مسابقه نماد مهندس مسابقه با مقیاس کوچیک بود و در حقیقت زمان زیادی از ما نگرفت، ما با صورت مسئله ای کاملا حرفه ای روبرو بودیم که قطعا صاحب نظران زیادی برای آن پیدا می‌شد، در نتیجه باید به این مسئله، جوابی حرفه ای و درحدی کانسپتچوال ارائه می دادیم.

مهنا ذاکری: مسابقه مذکور، مسابقه ای هیجان انگیز برای گروهمان بود، من در میان سایر اعضای گروه یعنی آقایان ناصری و آباد نخستین تجربه را برای شرکت در مسابقات داشتم. آقای ناصری که سرگروه تیم ما بودند من را با شیوه های طراحی و راه درست فکر کردن آشنا کرده و در نهایت این عوامل سبب شدند جسارت شرکت کردن در مسابقات بعدی را نیز در خود بیابم.

 

- از طراحی خود توضیحاتی ارائه فرمایید. 

سعید ناصری: مسابقه در سایت نظام مهندسی اعلام شد و تصمیم گروه بر آن شد در این مسابقه شرکت کنیم، اعضای تیم ما متشکل از من به به عنوان سرگروه، جناب آقای مهندس شهریار آباد و سرکار خانم مهندس مهنا ذاکری بوده که زحمات بسیاری متحمل شده که از هردوی ایشان برای دقت و تلاش و وزمانی که به خوبی صرف این طراحی کردند، سپاسگذارم. ابتدا شروع کار موضوع مسابقه چندین مرتبه بررسی و مطالعات اولیه انجام شد، کم کم شروع به ایده پردازی کردم. درحین کار با دو عضو دیگر تیم نیز مرتبا مشورت کرده و پیشنهادات زیادی ارائه می شد، درحین نهایی شدن ایده نیز  مطالعات تکمیلی تر توسط خانم ذاکری و آقای آباد به طور دقیق و کامل انجام شد و در نهایت نقشه و ایده ها شکل سه بعدی به خود گرفت. پس از آن بود که کار اصلی مهندس ذاکری و آباد آغاز شد، مهمترین مواردی که تأکید زیادی بر آن داشتیم موضوع اجرایی شدن طراحی بود و در مراحل بعدی ۳ بعدی ها و نحوه ارائه کار برایمان به ترتیب دارای اهمیت بودند. در نهایت کاری اصولی و دقیق راهی مسابقه کردیم که به تمامی جوانب آن از صفر تا صد اندیشیده بودیم.

مهنا ذاکری: من مطالعات فاز صفر مسابقه را انجام داده و مشکلات و معضلات و نقاط قوت سایت پلان پروژه را یافتم. مهندس ناصری ایده های اولیه را شروع و با من و اقای اباد مشورت می کردند، چندین بار طرح را عوض کردیم تا طرح پخته شده و به طرح پایانی دست یافتیم. با توجه به عنوان مسابقه هرسه نفرمان به کانسپت احساس خوبی داشتیم زیرا عنوان و کانسپت مطابق هم بودند. همچنین مهندس آباد کارهای گرافیکی را آغاز و طرح را به اصطلاح بستیم.

 

- آیا این طرح به مرحله اجرا خواهد رسید/ رسیده است؟ آیا سازمان ها و نهادها، برای عملی شدن و به اجرا درامدن طرح مذکور حمایت یا قول حمایتی داده اند؟ 

سعید ناصری: قطعا به اجرا خواهد رسید زیرا طرح کاملا اجرایی و اقتصادی است و حرکت خاص معمارانه‌ای است، طرح در پروسه هماهنگی نهاد ها قرار گرفته است.

مهنا ذاکری: منتظر هماهنگی های سازمان ها هستیم.

 

- از دیدگاه طراحان این طرح، وجه تمایز طرح شما نسبت به سایر طراحی ها چه بوده است؟( ویژگی خاص طرحتان چیست؟)

سعید ناصری: همانطور که می دانید، معماری بسیار گسترده است و صاحب نظران فراوانی دارد، اما طرح ما نسبت سایر طرح ها دارای نقاط قوتی بود که نظر بسیاری را به خود جلب کردو توانست مورد توجه داوران قرار گیرد؛ به عقیده من ما توانستیم مفهوم و موضوع طرح را به خوبی بیان کنیم. اما تمامی طرح ها قابل تقدیر بوده و برای سایر طراحان آرزوی موفقیت داریم. 

مهنا ذاکری: طرح ما کاملا اجراییست و همه چیز درباره طرح ما فکرشده و دارای دلیل بود، حتی ایده را در شیتی که به نظام تحویل دادیم، ترسیم کردیم و طرح کاملا برای داوران ملموس شده بود.

 

https://www.ghatreh.com

 

واحد خبر : کالاساخت نیوز 

 

 

تماس با کالا ساخت از طریق واتس اپ گالری کالا ساخت همکاری در فروش کالاساخت