تاریخ انتشار: 1398/07/09 17:02 | بازدید: 17798
نرده ها یکی از اجزای کوچک در انواع ساختمان ها هستند که از نقش بسیار تاثیرگذاری برخوردار میباشند. این المان علاوه بر اینکه در بخش های مختلفی از سازه مانند راه پله، تراس، بالکن، پشت بام و ... به عنوان یک جانپناه و گزینه ای برای بالا بردن ایمنی مورد بهره گیری قرار میگیرد، میتواند در تزئین و زیباسازی فضای داخلی و خارجی ساختمان نیز بسیار موثر واقع گردد.
نرده های ساختمان انواع مختلفی شامل نرده سنگی، نرده چوبی، نرده آهنی، نرده استیل، نرده بتنی، نرده کابلی، نرده گچی و … دارند که هر کدام از آن ها ویژگی خاصی دارند. در واقع نرده ها در صنعت ساختمان سازی به این دلیل از اهمیت بالایی برخوردار هستند که علاوه بر حفظ امنیت و جان افراد در مقابل سقوط و پرتاب شدن، میتوانند در دکوراسیون داخلی و زیبایی و شکوه آن نیز تاثیر گذار باشند.
در بین انواع جنس نرده هایی که در بالا عنوان نمودیم، نرده های سنگی از اهمیت بالا و طرفداران زیادی برخوردار هستند و این به دلیل زیبایی و قابلیت حکاکی و برش کاری روی آن ها میباشد. همچنین نرده سنگ ها دارای استحکام و مقاومت بسیار زیادی بوده و از طول عمر بالاتری به نسبت دیگر انواع جنس نرده ها برخوردار هستند.
نرده های سنگی که با عنوان نرده های صراحی نیز شناخته میشوند دارای جنسی از سنگ های طبیعی همچون :
و یا از جنس سنگ های مصنوعی همچون سمنت پلاست باشند. در این بین نرده های سنگی با جنس سنگ تراورتن عباس آباد و سنگ تراورتن دره بخاری بیشترین طرفدار را دارند که میتوانید با مراجعه به سایت گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت انواع آن ها را در طرح های گرد و مربع مشاهده نمایید.
در لغت نامه و فرهنگ نامه ها از لغت صراحی یا سراحی به عنوان ظرف گلوگاه تنگی، که درآن نوشیدنی ریخته می شده است نام برده اند. اما امروزه ما به نرده های ساختمانی که در جنس ها و ابعاد مختلف بریده و تولید می شوند، می گوییم. صراحی یا سراحی که ما در کالاساخت از نمونه ی سنگی آن، موجود داریم.
از نرده های سنگی هم در فضای داخلی و هم در فضای خارجی ساختمان میتوان استفاده نمود. بیشترین کاربرد از این المان در ایجاد ایمنی برای پلکان، بالکن، تراس و پشت بام و همچنین در تزئین نمای رومی و محوطه سازی ها میباشد. رعایت استاندارد در ساخت نرده های سنگی برای هر یک از این ارکان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. کالاساخت در این مطلب شما را با استاندارد های استفاده از نرده های سنگی آشنا می سازد و کمک میکند تا سازه ای بدون عیب و نقص را پیاده سازی کنید.
راه پله ها یکی از ارکان بسیار مهم در ساختمان محسوب میشوند. پلکان در واقع سازه ای است که دو فضای ساختمان را در ارتفاع غیر هم سطح به یکدیگر متصل میکند و قابل کاربری هم در فضای داخلی ساختمان و هم در فضای خارجی آن میباشند. در این میان ساخت نرده برای راه پله یکی از نکات مهم و لازم در ساختمان سازی است. در واقع همانطور که میدانید بسیاری از انواع پلکان دارای تعداد پله های زیادی هستند و همین موجب افزایش ارتفاع میشود که با توجه به این موضوع میتواند در صورت حواس پرتی و بی دقتی افراد یا کودکان سبب سقوط آن ها گردد. وجود نرده ها اما می تواند در افزایش ایمنی افراد بسیار تاثیرگذار باشد و از افتادن آن ها جلوگیری کند. همچنین در پلکان های کم ارتفاع نیز عدم وجود نرده، ظاهر آن ها را بدشکل میکند.
استاندارد های لازم برای ساخت نرده های سنگ پله را شهرداری تنظیم میکند و کارفرما باید بر اساس آن نرده را بسازد. در واقع استاندارد های لازم برای نرده های پله به صورتی تنظیم شده است تا بتواند ایمنی تمامی اقشار و گروه سنی را تامین کند. ساخت نرده های سنگی بر اساس استاندارد های تعریف شده علاوه بر ایجاد امنیت میتواند در زیبایی محیط نیز تاثیر گذار باشد. یکی از استاندارد های مهم در ساخت نرده های سنگی، ارتفاع ان ها میباشد. در واقع ارتفاع نرده ها باید بر اساس قد افراد و استفاده ای که از آن میشود، تعیین گردد. همچنین ارتفاع نرده ها باید قبل از نصب یکدست شود. ارتفاع استاندارد در نرده های سنگی برای راه پله ها ر اساس تعداد طبقات بین 40 تا یک متر و ده سانتی متر متغیر میباشد. یعنی برای پلکان در طبقات اول تا دوم میتوان از نرده با ارتفاع 40 تا 50 متر استفاده نمود، اما در طبقات بالاتر باید از نرده هایی با ارتفاع بیشتر بهره گیری نمود. یکی دیگر از مواردی که در استاندارد برای نرده های سنگی باید در نظر گرفته شود فاصله بین آن ها میباشد. در نصب نرده برای پله ها باید بر روی هر پله یک عدد نرده نصب گردد و در پاگرد باید بر حسب عرض نرده سنگی فاصله تعیین گردد که معمولا در یک متر نیاز به 4 عدد نرده می باشد.
یکی دیگر از اجزا ساختمان بالکن میباشد. این قسمت از ساختمان نیز مانند راه پله ها میتواند جزئی از دکوراسیون خانه محسوب شوند. بالکن در واقع قسمتی است که هم با محیط داخلی و هم با محیط خارجی ارتباط دارد و به اینگونه است که از سه طرف بسته بوده و از یک طرف باز میباشد. امروزه بیش از نیمی از ساختمان ها دارای بالکن یا به اصطلاح تراس هستند و این قسمت باید به گونه ای ساخته شود که به عنوان فضایی امن ایمنی افراد را تامین کند. نصب نرده یکی از مهم ترین اقدام ها در جهت حفظ ایمنی و جان افراد در بالکن و جلوگیری از افتادن اهالی ساختمان میباشد. نرده های سنگی که در بالکن استفاده می شوند علاوه بر حفظ جان و ایمنی افراد یکی از اجزا تزئینی برای نمای رومی نیز میباشند. البته باید در نظر داشت که به دلیل قرار گیری این رکن از ساختمان در فضای بیرونی و مواجه با عوامل جوی بهتر است از نرده های سنگی با جنس سنگ های مرمر و مرمریت استفاده نشود.
نرده های سنگی که در این قسمت کار میشوند، بهتر است دارای ارتفاع حداکثر 90 سانتیمتر باشند. این استاندارد توسط سازمان آتش نشانی تعیین شده و به گونه ای است تا در موارد بحران و نیاز آتش نشانان بتوانند از این بخش در ساختمان وارد عمل شوند. در این مورد بهترین گزینه برای بالکن نرده های سنگی 70 سانتی متر است که با توجه به قرار گیری 20 سانتی متر ارتفاع هندریل بر روی آن ها، ارتفاعشان به 90 سانتی متر میرسد.
علاوه بر این ها فاصله بین نرده ها در بالکن باید به گونه ای تنظیم شود تا کودکان نتوانند از بین آن ها رد شوند. فاصله بین نرده ها در بالکن بهتر است 12سانتی متر باشد.
پشت بام ها یکی دیگر از ارکان مهم ساختمان هستند که میتوان انواع مختلف آن ها را در تمام ساختمان ها مشاهده نمود. در واقع به بالاترین قسمت یک ساختمان پشت بام گفته میشود که داخل سازه را از باران و برف، سرما و گرما و حیوانات و پرندگان ایمن میدارد. در برخی از ساختمان ها که بامشان حالتی سر سبز دارد و اصطلاح به آن ها روف گاردن میگویند و افراد ممکن است وقتی از روز را بر روی ان سپری کنند، نصب نرده اهمیت بسیار زیادی دارد. نرده های سنگی یکی از انواع نرده هایی هستند که میتوان از ان برای نرده کشی پشت بام ها مخصوصا در سبک معماری رومی استفاده نمود. به نرده های ساخته شده در پشت بام به اصطلاح جان پناه نیز گفته میشود. جان پناه های مناسب علاوه بر ایجاد امنیت بیشتر در ساختمان،سبب زیبایی ساختمان ها و همچنین زیبایی فضای شهر نیز میگردند. نرده های سنگی مورد استفاد در پشت بام باید همانند نرده های بالکن از مقاومت بالایی برخوردار باشند و در برابر اشعه خورشید دچار رنگ رفتگی نشوند. سنگ های تراورتن بهترین نمونه برای ساخت نرده های سنگی در پشت بام ها هستند.
این بخش از ساختمان، به دلیل اینکه در بالاترین نقطه از قسمت شروع سازه قرار دارد، نیازمند به نرده هایی با ارتفاع بالا میباشد. ارتفاع استاندارد نرده ها در جانپناه 20/1 متر بوده و فاصله بین نرده ها نیز باید به اندازه عرض نرده باشد، یعنی اگر عرض نرده سنگی 12سانت بوده، فاصله بین نرده ها نیز باید 12سانتی متر باشد یا اگر عرضشان 11 سانتی متر است، فاصله شان نیز 11 سانتی متر باشد.
در پایان میخواهیم تمام موارد را در خلاصه ترین حالت مفید عنوان کنیم.
در ضوابط و قوانین پایان کار شهرداری ها عنوان شده است که فاصله بین دو نرده باید به صورتی باشد که یک توپ به قطر11سانتی مترنتواند از بین آن عبور کند. اما در حالت کلی اگرعرض نرده ی شما 15 سانتی متر باشد یا قطر15سانتی متری داشته باشد می توانید فاصله بین دو نرده را تا 15 سانتی متر افزایش دهید.
با توجه به مواردی که در دفترچه ی ضوابط ملی ساختمان در قسمت راه پله، عنوان شده است به جزمواردی که برای راه پله عنوان شده که می توانید در دیگرصفحات وبلاگ کالاساخت مطالعه کنید برای استانداردهای ارتفاع نرده در اجرای بالکن های خارجی و تراس ها ارتفاع 80 سانتی متر قید شده است. برای جان پناه ها 1.10 تا 1.20 سانتی مترعنوان شده است و برای پله های داخلی به تعداد طبقات از50 سانتی متر به بالا عنوان شده است. در تمام موارد هیچ گاه نباید روی سطح جانپناه و پله ها از وسایل تیز و برنده استفاده کنید، حتی برای تزئین و زیبایی نباید از وسایل تیز و برنده استفاده شود.
برای نصب نرده های سنگی سه راه وجود دارد:
1- با استفاده از میلگرد و ملات
2- با استفاده از چسب سنگ
3- با استفاده از پیچ و رول پلاک
مناسب ترین راه ومطمئن ترین راه برای نصب همان میلگرد است، که در بالا به تفضیل از آن پرداختیم.
همانطور که در بالا اشاره شد ابعاد نرده های سنگی می تواند در ابعاد 11 سانتی مترعرض تا 18 سانتی متر تولید شود و همینطور از ارتفاع 20 سانتی متر تا 1.20 سانتی متر که میتوانید به صورت سفارشی به ما درکالاساخت با جنس و رنگ سنگ مورد نظرتان سفارش دهید.
در آخر باید بگوییم حتماً پیش از خرید نرده سنگ، ابتدا محل مورد نظر برای نصب نرده را تعیین نموده و از نظر محاسباتی آن را مورد بررسی قرار دهید، سپس تعداد نرده سنگ مورد نیاز خود را خریداری نمایید. شما همراهان عزیز با مراجعه به سایت گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت میتوانید انواع متنوع از نرده های سنگ با ارتفاع های مختلف را مشاهده نموده و در صورت علاقه مندی به تعداد مورد نظر خریداری کنید. شما همچنین میتوانید نرده سنگ مورد نظر خود را با جنس سنگ تراورتن انتخابی خود به ما در کالاساخت سفارش داده و آن را در محل مورد نظر تحویل بگیرید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره خرید نرده سنگ و سفارش آن، همکاران ما همواره اماده ارائه مشاوره رایگان به شما همراهان عزیز می باشند.
تهیه و تنظیم در واحد تحقیق و توسعه گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت.
در تمامی مراحل ساخت و ساز کنارتان هستیم.
1401/12/08 08:00
مدیر سایت | 1402/01/26 17:28
سلام
وقت بخیر دوست عزیز
سنگ های نرده معمولا با چسب های سنگ رجائی یا سند استون چسبانده می شوند ولی این همیشه نسبت به سلیقه مجری کار متفاوت است.
1401/06/14 12:47
مدیر سایت | 1401/06/14 12:54
سلام بر شما جناب داوودی وقت بخیر
دقیقا بستگی داره نرده رو کجا و با چه هدفی بخواهید اجرا کنید؟
1. تزئینی و زیبایی
2. ایمنی
و یا هر دو، هر کدام از این موارد باید استاندارد هایی در آن تعریف شود. خیلی ساده بگوییم شما اگر سنگ را برای زیبایی در نما یا راه پله و... اجرا میکنید این دل بخواه است تعداد نرده یا فاصله بین هر دو ولی اگر برای ایمنی قرار است از نرده سنگی استفاده کنید باید نرده را حتما به میلگرد خوب محکم کنید و هم فاصله استاندارد بین دو نرده را به خوبی رعایت کنید. این فاصله استاندارد بین 8 تا 10 سانتیمتر فضای خالی بین هر دو می باشد. به زبان ساده تر فاصله استاندارد بین دو نرده سنگی باید به مقداری باشد که یک نوزاد 3 تا 4 ماه از بین آن رد نشود.
تاریخ انتشار: 1398/07/09 17:02 | بازدید: 17798
نرده ها یکی از اجزای کوچک در انواع ساختمان ها هستند که از نقش بسیار تاثیرگذاری برخوردار میباشند. این المان علاوه بر اینکه در بخش های مختلفی از سازه مانند راه پله، تراس، بالکن، پشت بام و ... به عنوان یک جانپناه و گزینه ای برای بالا بردن ایمنی مورد بهره گیری قرار میگیرد، میتواند در تزئین و زیباسازی فضای داخلی و خارجی ساختمان نیز بسیار موثر واقع گردد.
نرده های ساختمان انواع مختلفی شامل نرده سنگی، نرده چوبی، نرده آهنی، نرده استیل، نرده بتنی، نرده کابلی، نرده گچی و … دارند که هر کدام از آن ها ویژگی خاصی دارند. در واقع نرده ها در صنعت ساختمان سازی به این دلیل از اهمیت بالایی برخوردار هستند که علاوه بر حفظ امنیت و جان افراد در مقابل سقوط و پرتاب شدن، میتوانند در دکوراسیون داخلی و زیبایی و شکوه آن نیز تاثیر گذار باشند.
در بین انواع جنس نرده هایی که در بالا عنوان نمودیم، نرده های سنگی از اهمیت بالا و طرفداران زیادی برخوردار هستند و این به دلیل زیبایی و قابلیت حکاکی و برش کاری روی آن ها میباشد. همچنین نرده سنگ ها دارای استحکام و مقاومت بسیار زیادی بوده و از طول عمر بالاتری به نسبت دیگر انواع جنس نرده ها برخوردار هستند.
نرده های سنگی که با عنوان نرده های صراحی نیز شناخته میشوند دارای جنسی از سنگ های طبیعی همچون :
و یا از جنس سنگ های مصنوعی همچون سمنت پلاست باشند. در این بین نرده های سنگی با جنس سنگ تراورتن عباس آباد و سنگ تراورتن دره بخاری بیشترین طرفدار را دارند که میتوانید با مراجعه به سایت گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت انواع آن ها را در طرح های گرد و مربع مشاهده نمایید.
در لغت نامه و فرهنگ نامه ها از لغت صراحی یا سراحی به عنوان ظرف گلوگاه تنگی، که درآن نوشیدنی ریخته می شده است نام برده اند. اما امروزه ما به نرده های ساختمانی که در جنس ها و ابعاد مختلف بریده و تولید می شوند، می گوییم. صراحی یا سراحی که ما در کالاساخت از نمونه ی سنگی آن، موجود داریم.
از نرده های سنگی هم در فضای داخلی و هم در فضای خارجی ساختمان میتوان استفاده نمود. بیشترین کاربرد از این المان در ایجاد ایمنی برای پلکان، بالکن، تراس و پشت بام و همچنین در تزئین نمای رومی و محوطه سازی ها میباشد. رعایت استاندارد در ساخت نرده های سنگی برای هر یک از این ارکان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. کالاساخت در این مطلب شما را با استاندارد های استفاده از نرده های سنگی آشنا می سازد و کمک میکند تا سازه ای بدون عیب و نقص را پیاده سازی کنید.
راه پله ها یکی از ارکان بسیار مهم در ساختمان محسوب میشوند. پلکان در واقع سازه ای است که دو فضای ساختمان را در ارتفاع غیر هم سطح به یکدیگر متصل میکند و قابل کاربری هم در فضای داخلی ساختمان و هم در فضای خارجی آن میباشند. در این میان ساخت نرده برای راه پله یکی از نکات مهم و لازم در ساختمان سازی است. در واقع همانطور که میدانید بسیاری از انواع پلکان دارای تعداد پله های زیادی هستند و همین موجب افزایش ارتفاع میشود که با توجه به این موضوع میتواند در صورت حواس پرتی و بی دقتی افراد یا کودکان سبب سقوط آن ها گردد. وجود نرده ها اما می تواند در افزایش ایمنی افراد بسیار تاثیرگذار باشد و از افتادن آن ها جلوگیری کند. همچنین در پلکان های کم ارتفاع نیز عدم وجود نرده، ظاهر آن ها را بدشکل میکند.
استاندارد های لازم برای ساخت نرده های سنگ پله را شهرداری تنظیم میکند و کارفرما باید بر اساس آن نرده را بسازد. در واقع استاندارد های لازم برای نرده های پله به صورتی تنظیم شده است تا بتواند ایمنی تمامی اقشار و گروه سنی را تامین کند. ساخت نرده های سنگی بر اساس استاندارد های تعریف شده علاوه بر ایجاد امنیت میتواند در زیبایی محیط نیز تاثیر گذار باشد. یکی از استاندارد های مهم در ساخت نرده های سنگی، ارتفاع ان ها میباشد. در واقع ارتفاع نرده ها باید بر اساس قد افراد و استفاده ای که از آن میشود، تعیین گردد. همچنین ارتفاع نرده ها باید قبل از نصب یکدست شود. ارتفاع استاندارد در نرده های سنگی برای راه پله ها ر اساس تعداد طبقات بین 40 تا یک متر و ده سانتی متر متغیر میباشد. یعنی برای پلکان در طبقات اول تا دوم میتوان از نرده با ارتفاع 40 تا 50 متر استفاده نمود، اما در طبقات بالاتر باید از نرده هایی با ارتفاع بیشتر بهره گیری نمود. یکی دیگر از مواردی که در استاندارد برای نرده های سنگی باید در نظر گرفته شود فاصله بین آن ها میباشد. در نصب نرده برای پله ها باید بر روی هر پله یک عدد نرده نصب گردد و در پاگرد باید بر حسب عرض نرده سنگی فاصله تعیین گردد که معمولا در یک متر نیاز به 4 عدد نرده می باشد.
یکی دیگر از اجزا ساختمان بالکن میباشد. این قسمت از ساختمان نیز مانند راه پله ها میتواند جزئی از دکوراسیون خانه محسوب شوند. بالکن در واقع قسمتی است که هم با محیط داخلی و هم با محیط خارجی ارتباط دارد و به اینگونه است که از سه طرف بسته بوده و از یک طرف باز میباشد. امروزه بیش از نیمی از ساختمان ها دارای بالکن یا به اصطلاح تراس هستند و این قسمت باید به گونه ای ساخته شود که به عنوان فضایی امن ایمنی افراد را تامین کند. نصب نرده یکی از مهم ترین اقدام ها در جهت حفظ ایمنی و جان افراد در بالکن و جلوگیری از افتادن اهالی ساختمان میباشد. نرده های سنگی که در بالکن استفاده می شوند علاوه بر حفظ جان و ایمنی افراد یکی از اجزا تزئینی برای نمای رومی نیز میباشند. البته باید در نظر داشت که به دلیل قرار گیری این رکن از ساختمان در فضای بیرونی و مواجه با عوامل جوی بهتر است از نرده های سنگی با جنس سنگ های مرمر و مرمریت استفاده نشود.
نرده های سنگی که در این قسمت کار میشوند، بهتر است دارای ارتفاع حداکثر 90 سانتیمتر باشند. این استاندارد توسط سازمان آتش نشانی تعیین شده و به گونه ای است تا در موارد بحران و نیاز آتش نشانان بتوانند از این بخش در ساختمان وارد عمل شوند. در این مورد بهترین گزینه برای بالکن نرده های سنگی 70 سانتی متر است که با توجه به قرار گیری 20 سانتی متر ارتفاع هندریل بر روی آن ها، ارتفاعشان به 90 سانتی متر میرسد.
علاوه بر این ها فاصله بین نرده ها در بالکن باید به گونه ای تنظیم شود تا کودکان نتوانند از بین آن ها رد شوند. فاصله بین نرده ها در بالکن بهتر است 12سانتی متر باشد.
پشت بام ها یکی دیگر از ارکان مهم ساختمان هستند که میتوان انواع مختلف آن ها را در تمام ساختمان ها مشاهده نمود. در واقع به بالاترین قسمت یک ساختمان پشت بام گفته میشود که داخل سازه را از باران و برف، سرما و گرما و حیوانات و پرندگان ایمن میدارد. در برخی از ساختمان ها که بامشان حالتی سر سبز دارد و اصطلاح به آن ها روف گاردن میگویند و افراد ممکن است وقتی از روز را بر روی ان سپری کنند، نصب نرده اهمیت بسیار زیادی دارد. نرده های سنگی یکی از انواع نرده هایی هستند که میتوان از ان برای نرده کشی پشت بام ها مخصوصا در سبک معماری رومی استفاده نمود. به نرده های ساخته شده در پشت بام به اصطلاح جان پناه نیز گفته میشود. جان پناه های مناسب علاوه بر ایجاد امنیت بیشتر در ساختمان،سبب زیبایی ساختمان ها و همچنین زیبایی فضای شهر نیز میگردند. نرده های سنگی مورد استفاد در پشت بام باید همانند نرده های بالکن از مقاومت بالایی برخوردار باشند و در برابر اشعه خورشید دچار رنگ رفتگی نشوند. سنگ های تراورتن بهترین نمونه برای ساخت نرده های سنگی در پشت بام ها هستند.
این بخش از ساختمان، به دلیل اینکه در بالاترین نقطه از قسمت شروع سازه قرار دارد، نیازمند به نرده هایی با ارتفاع بالا میباشد. ارتفاع استاندارد نرده ها در جانپناه 20/1 متر بوده و فاصله بین نرده ها نیز باید به اندازه عرض نرده باشد، یعنی اگر عرض نرده سنگی 12سانت بوده، فاصله بین نرده ها نیز باید 12سانتی متر باشد یا اگر عرضشان 11 سانتی متر است، فاصله شان نیز 11 سانتی متر باشد.
در پایان میخواهیم تمام موارد را در خلاصه ترین حالت مفید عنوان کنیم.
در ضوابط و قوانین پایان کار شهرداری ها عنوان شده است که فاصله بین دو نرده باید به صورتی باشد که یک توپ به قطر11سانتی مترنتواند از بین آن عبور کند. اما در حالت کلی اگرعرض نرده ی شما 15 سانتی متر باشد یا قطر15سانتی متری داشته باشد می توانید فاصله بین دو نرده را تا 15 سانتی متر افزایش دهید.
با توجه به مواردی که در دفترچه ی ضوابط ملی ساختمان در قسمت راه پله، عنوان شده است به جزمواردی که برای راه پله عنوان شده که می توانید در دیگرصفحات وبلاگ کالاساخت مطالعه کنید برای استانداردهای ارتفاع نرده در اجرای بالکن های خارجی و تراس ها ارتفاع 80 سانتی متر قید شده است. برای جان پناه ها 1.10 تا 1.20 سانتی مترعنوان شده است و برای پله های داخلی به تعداد طبقات از50 سانتی متر به بالا عنوان شده است. در تمام موارد هیچ گاه نباید روی سطح جانپناه و پله ها از وسایل تیز و برنده استفاده کنید، حتی برای تزئین و زیبایی نباید از وسایل تیز و برنده استفاده شود.
برای نصب نرده های سنگی سه راه وجود دارد:
1- با استفاده از میلگرد و ملات
2- با استفاده از چسب سنگ
3- با استفاده از پیچ و رول پلاک
مناسب ترین راه ومطمئن ترین راه برای نصب همان میلگرد است، که در بالا به تفضیل از آن پرداختیم.
همانطور که در بالا اشاره شد ابعاد نرده های سنگی می تواند در ابعاد 11 سانتی مترعرض تا 18 سانتی متر تولید شود و همینطور از ارتفاع 20 سانتی متر تا 1.20 سانتی متر که میتوانید به صورت سفارشی به ما درکالاساخت با جنس و رنگ سنگ مورد نظرتان سفارش دهید.
در آخر باید بگوییم حتماً پیش از خرید نرده سنگ، ابتدا محل مورد نظر برای نصب نرده را تعیین نموده و از نظر محاسباتی آن را مورد بررسی قرار دهید، سپس تعداد نرده سنگ مورد نیاز خود را خریداری نمایید. شما همراهان عزیز با مراجعه به سایت گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت میتوانید انواع متنوع از نرده های سنگ با ارتفاع های مختلف را مشاهده نموده و در صورت علاقه مندی به تعداد مورد نظر خریداری کنید. شما همچنین میتوانید نرده سنگ مورد نظر خود را با جنس سنگ تراورتن انتخابی خود به ما در کالاساخت سفارش داده و آن را در محل مورد نظر تحویل بگیرید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره خرید نرده سنگ و سفارش آن، همکاران ما همواره اماده ارائه مشاوره رایگان به شما همراهان عزیز می باشند.
تهیه و تنظیم در واحد تحقیق و توسعه گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت.
در تمامی مراحل ساخت و ساز کنارتان هستیم.
1401/12/08 08:00
مدیر سایت | 1402/01/26 17:28
سلام
وقت بخیر دوست عزیز
سنگ های نرده معمولا با چسب های سنگ رجائی یا سند استون چسبانده می شوند ولی این همیشه نسبت به سلیقه مجری کار متفاوت است.
1401/06/14 12:47
مدیر سایت | 1401/06/14 12:54
سلام بر شما جناب داوودی وقت بخیر
دقیقا بستگی داره نرده رو کجا و با چه هدفی بخواهید اجرا کنید؟
1. تزئینی و زیبایی
2. ایمنی
و یا هر دو، هر کدام از این موارد باید استاندارد هایی در آن تعریف شود. خیلی ساده بگوییم شما اگر سنگ را برای زیبایی در نما یا راه پله و... اجرا میکنید این دل بخواه است تعداد نرده یا فاصله بین هر دو ولی اگر برای ایمنی قرار است از نرده سنگی استفاده کنید باید نرده را حتما به میلگرد خوب محکم کنید و هم فاصله استاندارد بین دو نرده را به خوبی رعایت کنید. این فاصله استاندارد بین 8 تا 10 سانتیمتر فضای خالی بین هر دو می باشد. به زبان ساده تر فاصله استاندارد بین دو نرده سنگی باید به مقداری باشد که یک نوزاد 3 تا 4 ماه از بین آن رد نشود.