برای شروع مکالمه کلیک کنید
سلام مشاور رایگان خرید در واتس آپ
معمولا در کمتر از چند دقیقه پاسخ دریافت میکنید
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
نرده سنگی بهتر است یا نرده استیل؟

نرده سنگی بهتر است یا نرده استیل؟

تاریخ انتشار: 1402/03/27 12:08 | بازدید: 304

نرده سنگی بهتر است یا نرده استیل؟

برای تهیه نرده سنگ راه پله از متریال هایی چون چوب , شیشه , استیل و…استفاده می شود قیمت های نوع متریال انتخابی بسیار با یکدیگر متفاوت است همچنین سبک ساخت ساختمان و بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته می شود تعیین کننده نرده انتخابی می باشد. یکی از نکات مهم برای انتخاب نوع نرده تناسب آن با دیگر اجزای ساختمان می باشد که باعث می شود جذابیت و زیبایی خاصی به ساختمان ببخشند. هر متریال انتخابی برای استفاده در نرده ساختمان را باید با اطلاع و آگاهی نسبت به مزایا و معایب متریال مورد نظر برای ساخت انتخاب نمود. انواع متنوع نرده ها هر کدام زیبایی و کاربرد خاص خودشان را دارند که در این مطلب قصد داریم به مقایسه نرده سنگی با نرده استیل بپردازیم. در مقایسه اینکه نرده استیل بهتر است یا سنگی ابتدا باید شناختی کامل نسبت به دو نرده پیدا نمود و هرکدام را شرح داد و مزایای و معایب هردو را با یکدیگر مقایسه نمود که کدام یک می تواند انتخابی درست باشد برای پاسخ به اینکه نرده سنگی بهتر است یا استیل در ادامه هردو را معرفی و به مزایا و معایب آنها پرداخته ایم .

 

معرفی نرده سنگی


سنگ به عنوان یک ماده ی طبیعی از گذشته تا به امروز برای ساخت انواع تزیینات ساختمان مانند نرده ها کاربرد فراوان داشته است. سنگ به دلیل داشتن مقاومت و استحکام بالا و همچنین قابلیت حکاکی و برش کاری روی آنها یکی از بهترین و پرطرفدارترین متریال ها برای تزیینات ساختمان می باشد. نرده های مورد استفاده در فضای باز و فضای داخلی ساختمان تقریبا کاربرد مشابهی در حفظ امنیت و زیبایی نما و دکوراسیون دارند. نرده های مورد استفاده در فضای باز بیشتر در معرض شرایط جوی قرار می گیرند به همین دلیل باید دارای مقاومت بالایی باشند به همین علت نرده های سنگی بسیار مناسب می باشند. نرده سنگی مناسب نماهای سبک رومی بوده و زیبایی چشم گیری به همراه دارد. نرده های سنگی در انواع طبیعی و مصنوعی بوده و در طرح های مختلف گرد , چهارگوش , مدل رومی , طرح آریو , طرح ژاکلین و… و از سنگ های مرمریت, تراورتن و…. .ساخته می شوند. سنگ های طبیعی به دلیل زیبایی طرفداران بیشتر داشته و مورد استفاده در تراس , راه پله , پشت بام و… می باشد. نوع مصنوعی این سنگ ها از بتون فراوری شده تولید شده که از مقاومت و شکل پذیری خوبی برخوردار است از ویژگی های این نوع تنوع در طرح و شکل است که مورد استفاده در انواع تزئینات ساختمان می باشند.

 

نرده استیل بهتر است یا نرده سنگی

 

مزایا و معایب نرده سنگی

 


تا اینجای کار، در خلال بیان دیگر مطالب در خصوص نرده های سنگی، به برخی از مزایای آن ها نیز اشاره هایی شد. اما در این قسمت، لیست کاملی از مزایای این نوع نرده ها برای تان آورده شده است:


• نرده های از جنس سنگ، به خاطر داشتن تنوع در رنگ، نیاز به رنگ کردن مجدد ندارند.

• حفاظ های بسیار مطمئنی هستند که با داشتن طول عمر زیاد، مقاومت در برابر عناصر بیرونی و استحکام بالا، از بروز حوادت جلوگیری می کنند. امنیت را در پله ها، تراس ها، پشت بام و … فراهم کرده و رفت و آمد ایمن را ممکن می کنند.

• می توان آن ها را شست و نگران رطوبت و آب ریخته شده روی آن ها نبود، در صورتی که مثلا با نرده چوبی نمی توان این کار را کرد.

• در مقایسه ای دیگر با نرده های چوبی، نرده های سنگی ضد حریق هستند و در آتش سوزی ها از بین نمی روند و آتش را شعله ورتر نمی کنند.

• نگران تابش مستقیم آفتاب به آن ها نباشید، آن ها مانند نرده های فلزی در مقابل آفتاب زنگ نزده و از بین نمی روند. نرده های استیل نیز در مقابل آفتاب سیاه می شوند در صورتیکه نرده های سنگی کاملا مقاوم در برابر آفتاب هستند.

• نرده های چوبی و استیل در برابر ضربه های گاه و بی گاه، صدمه دیده و ظاهرشان خراب می شود، اما نرده های سنگی، در برابر ضربه مقاوم هستند و به راحتی ظاهر زیبای خود را از دست نمی دهند.

• یخ بندان و انبساط و انقباض بر اثر عوامل مختلف مثل دمای محیط، باعث ترک برداشتن نرده های سنگی نمی شود.

• سنگ ها را می توان به شکل های مختلف حکاکی کرد و برش داد، پس طرح متنوع و مختلفی از نرده های سنگی خواهیم داشت.

• ظاهر طبیعی سنگ ها به بینندگان حس خوب طبیعت را القا می کنند.

• کار با نرده های سنگی، بر خلاف اسم و جنس آن ها، راحت است. به سادگی نصب می شوند و ظاهری دیدنی به محل شما می دهند.

چیزی که حقیقت دارد این است که نمی توان معایب خاصی برای نرده های سنگی در نظر گرفت. پس منتظر لیستی بلند بالا از معایب این مدل از نرده ها نباشید. اما در مجموع، هیچ چیزی بدون عیب نیست. بیایید تا برخی از معایب نرده های سنگی را بدانیم:


• قیمت: بودجه شما یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب متریال ساخت ساختمان است. باید بدانید علی رغم مزایایی که برای نرده سنگی گفته شد، هزینه تهیه و نصب این نوع نرده بالا است. اما اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که کیفیت را فدای قیمت نمی کنید، همچنان نرده سنگی گزینه خوبی برایتان است.

• جرم پذیری: یکی از معایبی که می توان برای نرده های سنگی در نظر گرفت، قابلیت جرم پذیری بالا است. به راحتی گرد و خاک را جذب می کنند و کثیف می شوند. اما می توان با شستشوی راحت با آب، دوباره ظاهر لاکچری و زیبا را در آن ها دید.

• زمان نصب طولانی: نصب آسان اما وقت گیر. برای نصب نرده های سنگی، زمان بیشتری باید در نظر گرفت.

• تنوع در کیفیت: این نرده ها با کیفیت های مختلف در بازار هستند. اگر جنس شما از کیفیت خوب برخوردار نباشد، ممکن در جابجایی های و حتی در هنگام نصب، با کوچکترین ضربه بشکند یا دچار خوردگی شود.

• تغییر رنگ در برابر آفتاب: هر چند در قسمت مزایا، گفته شد که نرده های سنگی در برابر آقتاب مقاومند و دچار زنگ زدگی یا تغییر رنگ نمی شوند، اما باید این را گفت که این موضوع به جنس سنگ ها بسیار وابسته است. سنگ های طبیعی یا سنگ های مصنوعی با کیفیت، کاملا مقاوم هستند اما در صورت نداشتن کیفیت کافی، ممکن است نرده های سنگی در برابر نور آفتاب، کم رنگ شوند.

 

نرده سنگی خوبه یا نرده استیل؟


معرفی نرده استیل

 

به دلیل ظاهر لوکس، براق، صیقلی و ظریف نرده استیل در طراحی داخلی و خارجی ساختمان استقبال زیادی از آن می شود. اگر در گذشته استفاده از نرده تنها به دلیل امنیت بود، امروزه زیبایی و کیفیت نیز از دلایل انتخاب آن است. در واقع نوع مدرن نرده های ساختمانی، نرده استیل است که دارای دو نوع نرده استیل 304 و نرده استیل 201 می باشد. عواملی که باعث شده اند استقبال از نرده ی استیل زیاد شود این است که ضد زنگ است و نگهداری آن آسان می باشد، همچنین نظافت و تمیزی آن در ساختمان راحت تر است. طرح های متنوعی برای نصب نرده وجود دارد و نصب آن به سرعت پایان می گیرد، مقاومتی که استیل در برابر ضربه، فشار و زنگ زدگی دارد آن را به گزینه ای مناسب برای پیاده سازی در راه پله ها و بالکن ها کرده است. نرده استیل در طرح ها و مدل های خط دار , دوسر گلابی , مدرن , نرده استیل خم , ترکیبی شیشه و استیل , فانتزی , کابلی و…. ساخته شده و قیمت نرده استیل نیز با توجه به متراژ و آلیاژ و طرح های ساخته شده و میزان اتصالات به کاررفته در آن تعیین می شود وجود عنصر کروم بر روی نرده مانند عایق عمل کرده و مانع از برخورد عوامل فرسایش مانند رطوبت و اکسیژن به آن می شود .

 


مزایای نرده استیل

 

• ظاهری زیبا برای سنگ راه پله
• مقاوم بودن زیاد
• مقاوم در برابر حرارت
• مقاوم بودن در برابر عوامل جوی
• ضد زنگ بودن
• دارای خاصیت ضد خش بودن
• دارای سطحی صاف و صیقلی
• خاصیت آنتی باکتریالی
• قابل نصب با جوش و یراق آلات
• با گذشت زمان تغییر رنگ و تغییر شکل نمی دهد
• عایق قوی در برابر نور خورشید
• مقاوم در محیط اسیدی

 

عیوب نرده استیل


نرده استیل مزایای بسیاری دارد اما در مواردی نیز دارای معایبی می باشد، که به صورت کلی می توان معایب نرده های استیل را به شرح زیر بیان کرد:

 

• مهم ترین مشکل این نرده ها، عدم پایداری و استحکام در برابر رطوبت می باشد که اگر در معرض آن قرار گیرند با گذشت زمان اندکی ساختار خود را از دست داده و دچار خوردگی می شوند.
• واکنش پذیری نرده ها در برابر مواد شیمیایی موجود در شوینده ها و در مواردی که نرده ها در فضای باز وجود دارند، باران های اسیدی نیز سبب تاثیر بر روی نرده ها می شوند. به همین دلیل باید از فرآیندهای پوششی و محافظتی از جمله رنگ آمیزی یا آبکاری استفاده شود.
• نصب این نرده ها به نصاب ماهر نیاز دارد که در صورت عدم رعایت نکات الزامی، پایداری و عمر آنها کاهش می یابد.
• عدم استفاده از اتصالات مناسب (از جمله پیچ و پرچ) و همچنین چسب های نامرغوب نیز، سبب کاهش عملکرد و عمر آنها می شود.
• بالا بودن قیمت نرده استیل در مقایسه با سایر نرده ها که سبب شده است نرده هایی از آلیاژهای نامرغوب ساخته شود و نرده بدون کیفیت در بازار فراوان است.
• اجرای نرده استیل به این صورت است که در میان آنها فضای خالی زیادی وجود دارد و باید امکان سقوط کودکان از این فضا در نظر گرفته شود و در صورت داشتن کودک در خانه، از این نوع نرده استفاده نشود.


در پایان همانطور که گفته شد، برای ایجاد حفاظ برای راه پله، بام سبز، تراس و در کل، مکان های که در ارتفاع هستند و خطر سقوط وجود دارد، از نرده استفاده می شود. سنگ و چوب و استیل، متریالی هستند که برای ساخت نرده ها به کار می رود. اما شاید ندانید کدام جنس نرده برای شما مناسب است. خب، اولین پیشنهاد شناخت مزایا و معایب هر یک است که در این مطلب سعی کردیم به آنها اشاره کنیم. در دومین مرحله نوع ساختمان و محلی که قصد نصب نرده را دارید، باید در نظر گرفته شود. در انتها با مشورت متخصصین کالاساخت و بررسی نکات مثبت و منفی، یک گزینه را انتخاب کنید.

 

"در تمامی مراحل ساخت و ساز کنارتان هستیم"

مشاوره تلگرام

تماس با کالا ساخت از طریق واتس اپ گالری کالا ساخت همکاری در فروش کالاساخت