ارتباط با کالا ساخت از طریق واتس اپ
برای شروع مکالمه کلیک کنید
سلام مشاور رایگان خرید در واتس آپ
معمولا در کمتر از چند دقیقه پاسخ دریافت میکنید
واتس اپ کالا ساخت
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
مشاوره رایگان نیاز دارید ؟
Speaker Call A line styled icon from Orion Icon Library.
تماس با کالاساخت
روی شماره کلیک کنید
معمولا در کمتر از چند ثانیه پاسخ دریافت میکنید
کیفیت سنگ نما

کدام موارد کیفیت سنگ نما را پایین می آورد ؟

تاریخ انتشار: 1398/01/29 10:11 | بازدید: 370

چه دلیلی باعث پایین اومدن کیفیت سنگ های نما می شوند؟

در مورد سنگ نما ساختمان به تفضیل در مقالات قبل توضیح داده شد. اکنون و در این مقاله قصد داریم مواردی را که کیفیت سنگ نما را پایین می آورد توضیح دهیم تا با رعایت این موارد سهمی در کاهش هزینه های احتمالی پیش آمده برای شما در آینده داشته باشیم. این مقاله به همت تیم تحقیق و توسعه کالا ساخت و به پشتوانه تجربه کارشناسان فروش ما گردآوری و تنظیم شده است. امید است که با همراهی با ما به واسطه این مقاله مطالب مفیدی را مطالعه کنید.

مورد اول:جنس سنگ در وهله اول لازم است که به جنس سنگنان توجه کنید. در مورد جنس سنگ باید به تخلخل آن اشاره کنیم. اگر سنگ از تخلخل زیادی برخوردار باشد مقاومت خوبی ندارد و به اصطلاح پفکی است. در جنس سنگ هرچه مقدار آهک بیشتر باشد سنگ آسیپ پذیر تر خواهد بود .پس به جنس سنگتان خوب دقت کنید تا آن را متناسب با سلیقه و دوام مورد نیازتان انتخاب کنید.نکته : برخی از سنگ هایی که در جنس خود آهک دارند را با رزین و اپوکسی به زیبایی پوشش می دهند و مقاوم می کنند.

 

مورد دوم:رزین و بتونه
رزین نامناسب و بتونه عامل دیگری است که کیفیت سنگ نما را پایین می آورد . اگر سنگ نما به صورت یکدست رزین نشود کیفیت سنگ پایین آمده و این امر باعث می شود که تخلخل روی سنگ پوشیده نشود. محصولاتی با این ایراد اگر در مناطق مرطوب و پر باران استفاده شوند و با ملات چسبانده شوند باعث می شود که بعد از مدت کوتاهی سنگ از نمای ساختمان جدا شده و به پایین بیفتد. از سنگ های دارای رزین و بتونه بالا بهتر است در نمای داخلی و دیوار های راه پله استفاده کنید. این محصولات هم زیبایی خاص خود را دارند و هم اینکه در این قسمت ها از عمر بالایی برخوردار هستند.

 

مورد سوم:ساب و گونیا
ساب و گونیا نبودن سنگ یکی دیگر از مواردی است که کیفیت سنگ نما را پایین می آورد. گاهی دستگاه عرضی بر و طولی بر سنگ را به طور صحیح برش نمی زند. این موضوع باعث می شود زمانی که شما قصد اجرای پلاک ها را در کنار یکدیگر دارید آنها به درستی در کنار هم قرار نگیرند و در نهایت کل کار زشت شود.

ضخامت سنگ نما

مورد چهارم:ضخامت سنگوقتی سنگ نما از ضخامت خوبی برخودار نباشد یا ضخامت پلاک ها یکدست و یکسان نباشد،این امر عامل دیگری است که کیفیت را پایین می آورد. دستگاه قله بر که وسیله برش اولیه سنگ ها از کوپ خام است می تواند بعضا دچار خطا شود و همه پلاک ها را یکسان برش ندهد . ضخامت مناسب برای نما از 1.7 سانتی متر اغاز می شود و تا 2 سانتی متر نیز بالا می رود که برای مناطقی که ساختمان از پی مناسب برخودار است از 2 سانتی متر استفاده می کنند. اگر تمام پلاک ها از ضخامت یکسان برخوردار نباشند باعث می شود تا مجری کار به سختی کار را پیش ببرد و زمان زیادی را صرف تراز و هم سطح کردن سنگ ها کند.

مطلب مفید بخوانید: محاسبه قیمت سنگ نما ساختمان

در مقاله فوق سعی بر آن بود تا به اختصار موارد و مطالب مورد نیاز به منظور جلوگیری از هزینه های پیش بینی نشده گرد آوری شده و در اختیار شما سروران گرامی قرار داده شود. در صورتی که نقطه گنگ و مبهمی در متن فوق برای شما وجود دارد به راحتی می توانید با تماس با کارشناسان ما از مشاوره های رایگان استفاده کرده و به انتخابی درست و معقول دست یابید.

تهیه و تنظیم در واحد تحقیق و توسعه گروه تولیدی و فروشگاهی کالاساخت

"در تمامی مراحل ساخت و ساز کنارتان هستیم"

tel: 031-91004468

مشاوره تلگرام

{{ faqs.title }}

تماس با کالا ساخت از طریق واتس اپ گالری کالا ساخت همکاری در فروش کالاساخت